Corporate Responsibility

Skandia har en lang tradition for at arbejde med Corporate Responsibility. Vi tager ansvar for det samfund, vi er en del af.

At være en ansvarlig virksomhed er tæt knyttet til vores skabelse af langsigtet værdi for vores aktionærer og øvrige interessenter. Det betyder, at vi opnår kommerciel succes på en måde, som tilgodeser vores værdier, og udtrykker respekt for mennesker, samfund og miljø.

Idéer for livet

I 1998 etablerede Skandia en selvstændig afdeling, Idéer for livet, der har overblik over alle CR-aktiviteter i Skandia. Afdelingen driver derudover diverse sociale initiativer, som fx Idéer for livet Fonden og Idéer for livet Ambassadører.

Vi er i dag en af frontløberne inden for social ansvarlighed. Det skyldes blandt andet, at vores sociale engagement er i konstant udvikling.

Ud over at tage et socialt ansvar viser vores evalueringer samt erfaringer fra Skandia i både Danmark og Sverige, at vores initiativer er med til at øge fokus på frivilligt arbejde, styrke virksomhedens image, forbedre arbejdsmiljøet og gøre Skandia til en mere attraktiv arbejdsplads.

Med et aktivt socialt ansvar er der altså noget at hente for alle parter; samfund, medarbejdere og virksomhed.

Fem områder

Vores tilgang til ansvarlig virksomhedsdrift sker ud fra fem væsentlige områder:

  • Kunder
  • Samarbejdspartnere og leverandører
  • Miljø
  • Samfund
  • Medarbejdere

Fandt du det, du søgte?

x

Ideer for livet

'Ideer for livet' er titlen på det sociale ansvar, Skandia tager i Danmark.

Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring på området.

Læs mere:

ideer-for-livet.dk